GrandVision Benelux

GrandVision

GrandVision is de wereldwijde marktleider in optiek en opereert in meer dan 40 landen.
Ruim 22.000 medewerkers werken elke dag aan de missie ‘Eye care, we care more’ door alle klanten te voorzien van advies over de meest aantrekkelijke en passende (zonne)brillen, lenzen, en verzorgingsproducten. Een aantrekkelijke werkgever, die zorgt dat haar experts steeds bij de tijd zijn op hun vakgebied, vanuit sterke merken kunnen opereren en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Benelux

Binnen de Benelux voeren we de optiekmarkt aan met de merken Pearle, EyeWish, GrandOptical en Solaris. Met meer dan 800 winkels zijn wij één van de grootste retail bedrijven van de Benelux. We bieden onze bijna 3000 medewerkers vele opleidingsmogelijkheden en daarmee doorgroeimogelijkheden, mogelijkheden om in verschillende winkels te werken, zeker ook parttime, en we zijn trots op het bedrijf waarvan de oorsprong al meer dan 100 jaar bestaat. 

Op het hoofdkantoor, onze Support Office in Soesterberg, werken 250 collega’s o.a. in marketing, HR, IT en Finance met een passie voor retail om de winkeloperaties optimaal te ondersteunen.
Ons motto is: Do, Dare, Care. 


Waar pas jij? Check onze vacatures!!