To vacancy overview

Assistent Contactlensspecialist

Brand
Filiaal 187 Katwijk
Hours per week
35 hours

Voel je thuis bij Pearle Opticiens

Onze missie is: ‘je leven lang goed zien. Pearle heeft door haar deskundigheid, service en brede assortiment voor iedereen een betaalbare zichtoplossing op maat.’ Deze deskundigheid stroomt door de aderen van al onze medewerkers. Medewerkers die stuk voor stuk experts zijn in hun vak. Het grote enthousiasme van onze experts heeft er mede voor gezorgd dat wij in 2017 zijn uitgeroepen tot meest klantvriendelijke winkelbedrijf. Een titel waar we trots op zijn!

 

Als Assistent Contactlensspecialist bij Pearle Opticiens help jij onze klanten aan optimaal zicht terwijl je elke dag meer leert over dit prachtige vak. Onder begeleiding van een Contactlentspecialist voer je oogmetingen uit. Op basis van jouw bevindingen adviseer je de klant en help je bij het kiezen van de juiste lensen. Iedere klant heeft een eigen verhaal en specifieke wensen. Wensen waar jij moeiteloos op inspeelt door goed te luisteren en door te vragen.

Jij zet jouw deskundigheid, betrouwbaarheid en gevoel voor service in bij het:

• Uitvoeren van oogmetingen onder begeleiding van een gediplomeerd contactlensspecialist. Uiteraard volgens protocol en keurmerk.
• Vaststellen van correcties.
• Adviseren over de juiste contactlenzen, die passen bij de wensen en levensstijl van de klant.
• Behalen van verkoopdoelstellingen.

Iets voor jou?
Je hebt een vlotte persoonlijkheid met de ambitie jezelf te ontwikkelen in de optiekbranche. De afwisseling van het vak en het contact met klanten geven je energie. Je bent bovendien stressbestendig en flexibel genoeg om te begrijpen dat klanten ook graag in het weekend geholpen willen worden. Ook heb je voor deze vacature:

• mbo-vakdiploma Opticien, je volgt de vakopleiding voor contactlensspecialist
• Bij voorkeur enige ervaring in de optiekbranche of in de retail-, mode- of schoenenbranche.
• Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
• De motivatie om opleidingen te volgen en jezelf te blijven ontwikkelen.

Met oog voor jou

Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle kapitaal. Daarom belonen wij jouw inzet en servicegerichtheid graag met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bonus- en pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en ieder jaar een gratis bril of contactlenzen.

 

Word jij onze nieuwe expert?

Zie jij jezelf al bij Pearle Opticiens werken? Geweldig! We kijken er naar uit je te leren kennen. Solliciteer nu!

 

Application process

1. Apply
2. Questionnaire & Recruiter call
3. 1st Interview
4. Online Assessment & 2nd Interview
5. Offer
6. Hired

Share this vacancy

Apply for this job