To vacancy overview

Audicien

Brand
Filiaal 937 Tilburg
Hours per week
24 hours

Eye Wish Opticiens als werkgever

Eye Wish Opticiens heeft ruim 240 optiekzaken in heel Nederland. Met bijna 1.000 medewerkers zorgen wij iedere dag voor een goede sfeer, dienstverlening en de nieuwste trends in de winkel. Onze deskundige medewerkers leven zich in en zien wat het beste bij de klant past. Onze professionals weten daarnaast alles van de laatste trends en besteden veel persoonlijke aandacht aan de klant.

 

Jouw toekomstige collega's zijn professioneel, energiek, eigentijds en hebben passie voor de klant en voor het vak. Omdat je in een klein team werkt, zijn een goede samenwerking en collegialiteit erg belangrijk. Daarom zoeken wij altijd de juiste mix van collega’s qua kennis, ervaring, vaardigheden en persoonlijkheden.

Als professioneel audicien ben je altijd op zoek naar de beste hoor oplossing die perfect aansluit op de levensstijl van de klant. Bij Eye Wish staan we voor échte persoonlijke aandacht. Als audicien zorg jij dat iedere klant díé aandacht krijgt die hij of zij verdient. Met een professionele gehoormeting en advies op maat. Jij houdt van het persoonlijke contact met je klanten en denkt graag mee. Jij bent het visitekaartje van Eye Wish. Altijd professioneel, representatief en klantgericht. Jij houdt je aandacht bij het:

  • Verrichten van professionele gehoormetingen volgens onze hoge kwaliteitsnormen.
  • Enthousiasme om een professionele gesprekspartner te zijn voor doorverwijzingen naar KNO-artsen en audiologische centra
  • Verkopen van producten. Ook breng je aanbiedingen en acties onder de aandacht van de klant.
  • Behalen van omzetdoelstellingen samen met je team.

Wat wij vragen

Een warme, oprechte en toegankelijke persoonlijkheid die graag op een persoonlijke manier met klanten werkt. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij jou. Jij stelt makkelijk vragen en bent oprecht geïnteresseerd in het verhaal van de klant. Natuurlijk werk je nauwkeurig en ben je stressbestendig. Je voert metingen accuraat uit en iedere klant kan rekenen op jouw onverdeelde aandacht. Ook heb je voor deze vacature:

  • Een afgeronde mbo-vakopleiding Audicien. Heb je al wel ervaring als assistent-audicien, maar nog niet je vakdiploma? Geen probleem – wij leren je graag beter kennen
  • Verkooptalent. Je bent commercieel en resultaatgericht.
  • De drive om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat wij te bieden hebben

Allereerst aandacht. Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, ambities en carrièremogelijkheden. Wij helpen jou om de beste in je vak te worden en om je ambities waar te maken. Daarnaast bieden we goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden waaronder een bonus- en pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en ieder jaar een gratis bril of contactlenzen.

 

Jouw baan met perspectief

Zie jij deze uitdagende baan wel zitten en bied je onze klanten nét dat beetje extra? Solliciteer direct

Application process

1. Apply
2. Questionnaire & Recruiter call
3. 1st Interview
4. Online Assessment & 2nd Interview
5. Offer
6. Hired

Share this vacancy

Apply for this job