To vacancy overview

Optometrist

Brand
Filiaal 886 Tilburg HH
Hours per week
38 hours

Eye Wish Opticiens als werkgever

Eye Wish Opticiens heeft ruim 240 optiekzaken in heel Nederland. Met bijna 1.000 medewerkers zorgen wij iedere dag voor een goede sfeer, dienstverlening en de nieuwste trends in de winkel. Bij Eye Wish Opticiens vinden wij dat iedereen er goed uit kan zien met een bril. Onze deskundige medewerkers leven zich in en zien wat het beste bij de klant past. Zo kijken zij bijvoorbeeld niet alleen of een montuur goed staat, maar ook of deze past bij de levensstijl van de klant. Onze professionals weten daarnaast alles van de laatste trends en besteden veel persoonlijke aandacht aan de klant.

 

Jouw toekomstige collega's zijn professioneel, energiek, eigentijds en hebben passie voor de klant en voor het vak. Omdat je in een klein team werkt, zijn een goede samenwerking en collegialiteit erg belangrijk. Daarom zoeken wij altijd de juiste mix van collega’s qua kennis, ervaring, vaardigheden en persoonlijkheden.

Bij Eye Wish vinden we dat iedereen recht heeft op goede oogzorg, daarom werken wij alleen met de beste mensen en de modernste apparatuur. Als optometrist bied jij die uitstekende oogzorg voor onze klanten, met persoonlijke aandacht voor iedereen. Want jij begrijpt als geen ander dat gezonde ogen een kostbaar bezit zijn. Als daar iets mee aan de hand is, dan is dat extra vervelend. Als mevrouw de Greve vermoedt dat ze last heeft van staar, dan geef jij snel uitsluitsel. En diabetespatiënt meneer Vrieling komt ieder jaar op controle, voor een uitgebreide screening op diabetische retinopathie. Ook jonge kinderen krijg jij regelmatig op de stoel. Zo’n oogonderzoek is voor jong en oud een spannende gebeurtenis. Gelukkig stel jij met jouw warme persoonlijkheid alle klanten snel op hun gemak. Jij houdt je aandacht bij het:

• Inzetten van jouw expertise voor een optimale serviceverlening.
• Uitvoeren van refractie- en optometrische onderzoeken.
• Opsporen van oogafwijkingen.
• Adviseren over de juiste kijkoplossing, die past bij de wensen en levensstijl van de klant.
• Behalen van omzetdoelstellingen samen met je team.
• Begeleiden van collega’s die de interne of externe vakopleidingen volgen.

Wat wij vragen
Een expert die graag op een persoonlijke manier met klanten werkt. Niet alleen het oog, maar ook de persoon die erbij hoort kan rekenen op jouw interesse. Met plezier combineer jij jouw vakkennis met mensenkennis. Ook heb je voor deze vacature:

• Een afgeronde hbo-opleiding Optometrie.
• In ieder geval zo’n 4 jaar werkervaring als optometrist bij een optiekzaak, oogkliniek of ziekenhuis.
• Gevoel voor commercie. Jij haalt voldoening uit het verkopen van de juiste kijkoplossing.
• Een representatieve uitstraling en gevoel voor trends.
• Een flexibele instelling en het vermogen om je hoofd koel te houden.
• De drive om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat wij te bieden hebben

Allereerst aandacht. Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, ambities en carrièremogelijkheden. Wij helpen jou om de beste in je vak te worden en om je ambities waar te maken. Daarnaast bieden we goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden waaronder een bonus- en pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en ieder jaar een gratis bril of contactlenzen.

 

Jouw baan met perspectief

Zie jij deze uitdagende baan wel zitten en bied je onze klanten nét dat beetje extra? Solliciteer direct

Application process

1. Apply
2. Questionnaire & Recruiter call
3. 1st Interview
4. Online Assessment & 2nd Interview
5. Offer
6. Hired

Share this vacancy

Apply for this job