To vacancy overview

Optometrist

Brand
Franchise 089 UTRECHT (Overvecht)
Hours per week
20 hours

Dit betreft een vacature bij een van onze franchisenemers!

 

Voel je thuis bij Pearle Opticiens

Onze missie is: ‘je leven lang goed zien. Pearle heeft door haar deskundigheid, service en brede assortiment voor iedereen een betaalbare zichtoplossing op maat.’ Deze deskundigheid stroomt door de aderen van al onze medewerkers. Medewerkers die stuk voor stuk experts zijn in hun vak. Het grote enthousiasme van onze experts heeft er mede voor gezorgd dat wij in 2017 zijn uitgeroepen tot meest klantvriendelijke winkelbedrijf. Een titel waar we trots op zijn!

 

Als ben jij dé expert als het gaat om de gezondheid van ogen. Dankzij jouw deskundigheid en de modernste apparatuur kunnen onze klanten rekenen op gedegen advies en correcte diagnoses. In een van onze optometriepraktijken voer jij oogonderzoeken uit bij klanten die door collega-opticiens naar jou zijn doorverwezen. Ook beoordeel je de gezondheid van de binnen- en buitenkant van de ogen. De receptioniste met vermoeide ogen en vage hoofdpijnklachten help jij met gerichte adviezen van haar klachten af. En de oudere dame met staar verwijs jij door naar de oogarts voor een staaroperatie. Jij neemt deze verantwoordelijkheid uiterst serieus; een mens heeft immers maar een paar ogen, dus daar moet je zuinig op zijn. Jij zet jouw deskundigheid, betrouwbaarheid en gevoel voor service in bij het:

• Uitvoeren van optometrische oogonderzoeken.
• Opsporen van oogafwijkingen.
• Verlenen van eerstelijns oogzorg.
• Deskundig adviseren van klanten.
• Doorverwijzen naar medisch specialisten volgens vastgestelde procedures.
• Begeleiden van collega’s in opleiding.

Iets voor jou?
Natuurlijk beschik jij over een enorme hoeveelheid kennis om je vak uit te oefenen, maar dat is niet wat jou zo bijzonder maakt. Jij weet deze kennis te combineren met een uitstekend inlevingsvermogen en oog voor kwaliteit. Dat zorgt ervoor dat onze klanten zich snel op hun gemak voelen bij jou en altijd het beste advies krijgen. Ook heb je voor deze vacature optometrist bij Pearle:

• Een hbo-diploma Optometrie.
• In ieder geval zo’n 4 jaar werkervaring als optometrist bij een optiekzaak, oogkliniek of ziekenhuis.
• Een commerciële instelling. Het verkopen van de juiste kijkoplossing gaat je goed af.
• Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Met oog voor jou

Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle kapitaal. Daarom belonen wij jouw inzet en servicegerichtheid graag met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Word jij onze nieuwe expert?

Zie jij jezelf al bij een Pearle Opticiens Franchisenemer werken? Geweldig, solliciteer nu!

Application process

1. Apply
2. Questionnaire & Recruiter call
3. 1st Interview
4. Online Assessment & 2nd Interview
5. Offer
6. Hired

Share this vacancy

Apply for this job