To vacancy overview

Stylist(e)

Brand
Filiaal 721 Groningen Herestr.
Hours per week
24 hours

Eye Wish Opticiens als werkgever

Eye Wish Opticiens heeft ruim 240 optiekzaken in heel Nederland. Met bijna 1.000 medewerkers zorgen wij iedere dag voor een goede sfeer, dienstverlening en de nieuwste trends in de winkel. Bij Eye Wish Opticiens vinden wij dat iedereen er goed uit kan zien met een bril. Onze deskundige medewerkers leven zich in en zien wat het beste bij de klant past. Zo kijken zij bijvoorbeeld niet alleen of een montuur goed staat, maar ook of deze past bij de levensstijl van de klant. Onze professionals weten daarnaast alles van de laatste trends en besteden veel persoonlijke aandacht aan de klant.

 

Jouw toekomstige collega's zijn professioneel, energiek, eigentijds en hebben passie voor de klant en voor het vak. Omdat je in een klein team werkt, zijn een goede samenwerking en collegialiteit erg belangrijk. Daarom zoeken wij altijd de juiste mix van collega’s qua kennis, ervaring, vaardigheden en persoonlijkheden.

Als stylist zorg jij dat iedere klant met een perfecte look en een brede glimlach de deur uit loopt. Een bril is immers allang geen noodzakelijk kwaad meer, maar eerder een persoonlijk visitekaartje of zelfs fashion statement. Dan is het fijn als het hele plaatje klopt. En laat dat totaalplaatje nu net jouw expertise zijn. Jij kijkt niet alleen naar de vorm van het gezicht en de uitstraling, maar ook naar iemands persoonlijkheid en levensstijl om zo het ideale montuur te vinden. Met persoonlijk stijladvies dat nét even verder gaat, vind jij een passend montuur voor iedereen.

Jij houdt je aandacht bij het:

• Zo goed mogelijk helpen van onze klanten. Met een uitstekende service zorg jij voor hoge klanttevredenheid en klantenbinding.
• Geven van stylingadvies, passend bij de (levens)stijl en uitstraling van de klant.
• Verkopen van (zonne)brillen en uitvoeren van commerciële acties.
• Samenwerken met je team om de omzetdoelstellingen te behalen.
• Zorgen voor een sfeervolle en strakke winkeluitstraling.

Wat wij vragen
Een warme en open persoonlijkheid met een goed gevoel voor stijl en modetrends. Jij bent ons visitekaartje, dus natuurlijk ben je ook representatief en communicatief vaardig. Verder vervul je een unieke rol in ons team, zo uniek dat je regelmatig in andere filialen wordt ingezet voor een extra service aan onze klanten. Dankzij jouw flexibele instelling is dat geen probleem. Ook heb je voor deze vacature:

• Mbo-werk- en -denkniveau bij voorkeur in de richting Fashion, Design of Styling.
• Bij voorkeur een aantal jaar ervaring als stylist of verkoopadviseur in de mode-, lifestyle- of interieurbranche.
• Commercieel inzicht en verkooptalent. Jij bent in staat om klanten te overtuigen en jij ziet verkoopkansen als ze zich voordoen.
• Het talent om efficiënt te werken. Dankzij jouw doortastendheid wordt iedere klant goed geholpen.
• Flexibel inzetbaar en bereid om in verschillende winkels te werken.

Wat wij te bieden hebben

Allereerst aandacht. Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, ambities en carrièremogelijkheden. Wij helpen jou om de beste in je vak te worden en om je ambities waar te maken. Daarnaast bieden we goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden waaronder een bonus- en pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en ieder jaar een gratis bril of contactlenzen.

 

Jouw baan met perspectief

Zie jij deze uitdagende baan wel zitten en bied je onze klanten nét dat beetje extra? Solliciteer direct

Application process

1. Apply
2. Questionnaire & Recruiter call
3. 1st Interview
4. Online Assessment & 2nd Interview
5. Offer
6. Hired

Share this vacancy

Apply for this job