To vacancy overview

Verkoopmedewerker

Brand
Filiaal 032 Den Bosch
Hours per week
20 hours

Voel je thuis bij Pearle Opticiens

Onze missie is: ‘je leven lang goed zien. Pearle heeft door haar deskundigheid, service en brede assortiment voor iedereen een betaalbare zichtoplossing op maat.’ Deze deskundigheid stroomt door de aderen van al onze medewerkers. Medewerkers die stuk voor stuk experts zijn in hun vak. Het grote enthousiasme van onze experts heeft er mede voor gezorgd dat wij in 2017 zijn uitgeroepen tot meest klantvriendelijke winkelbedrijf. Een titel waar we trots op zijn!

 

Als verkoopmedewerker ontvang jij iedere klant met een warme glimlach en deskundig advies. Je mag dan nog niet zo veel verkoopervaring hebben, het lijkt je leuk om samen met de klant op zoek te gaan naar die ene perfecte bril of zonnebril. Jij wilt de collectie op je duimpje leren kennen, zodat je altijd de perfecte match gaat vinden. Wij leren je graag hoe je een bril afstelt en geven je tips voor onderhoud en reiniging.

Jij zet jouw enthousiastme, betrouwbaarheid en gevoel voor service in bij het:

• Adviseren van klanten over monturen, glazen, veelvoorkomende contactlenzen, contactlensvloeistoffen en overige producten.
• Afstellen en afleveren van nieuwe brillen.
• Zorgen voor een correcte kassa-afhandeling.
• Uitvoeren van kleine reparaties.
• Opbergen van binnengekomen orders.
• Zorgen dat de winkel er uitnodigend en tiptop uitziet, zodat klanten zich welkom voelen.

Iets voor jou?
Niet alleen heb jij oog voor de klant, ook zie jij verkoopkansen razendsnel. Acties breng jij bovendien op een leuke manier onder de aandacht, zodat je klanten altijd met een goed gevoel en de beste deal naar huis gaan. Ook laat jij je niet snel gek maken, zelfs de meest veeleisende klant verlaat dankzij jou met een glimlach de winkel. Ook heb je voor deze vacature:

• Bij voorkeur al wat ervaring als verkoper of sales medewerker in de optiek-, retail-mode- of schoenenbranche.
• Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
• De motivatie om opleidingen te volgen en jezelf te blijven ontwikkelen.

Met oog voor jou

Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle kapitaal. Daarom belonen wij jouw inzet en servicegerichtheid graag met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bonus- en pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en ieder jaar een gratis bril of contactlenzen.

 

Word jij onze nieuwe expert?

Zie jij jezelf al bij Pearle Opticiens werken? Geweldig! We kijken er naar uit je te leren kennen. Solliciteer nu!

 

Application process

1. Apply
2. Questionnaire & Recruiter call
3. 1st Interview
4. Online Assessment & 2nd Interview
5. Offer
6. Hired

Share this vacancy

Apply for this job