To vacancy overview

Verkoopmedewerker

Brand
Filiaal 077 Roermond
Hours per week
38 hours

Voel je thuis bij Pearle Opticiens

Onze missie is: ‘je leven lang goed zien. Pearle heeft door haar deskundigheid, service en brede assortiment voor iedereen een betaalbare zichtoplossing op maat.’ Deze deskundigheid stroomt door de aderen van al onze medewerkers. Medewerkers die stuk voor stuk experts zijn in hun vak. Het grote enthousiasme van onze experts heeft er mede voor gezorgd dat wij in 2017 zijn uitgeroepen tot meest klantvriendelijke winkelbedrijf. Een titel waar we trots op zijn!

 

Als ontvang jij iedere klant met een warme glimlach en deskundig advies. Wat is leuker dan samen op zoek te gaan naar die ene perfecte bril of zonnebril. Aan een half woord heb jij genoeg en omdat jij de collectie op je duimpje kent, weet jij altijd de perfecte match te vinden. Ook weet jij precies welke lenzenvloeistof die ene trouwe klant gebruikt en of de nieuwe bril van mevrouw Van der Burg al binnen is. Met veel geduld en precisie stel jij de bril voor haar af en geef je tips voor onderhoud en reiniging.

Jij zet jouw deskundigheid, betrouwbaarheid en gevoel voor service in bij het:

• Zelfstandig en professioneel adviseren van klanten over monturen, glazen, veelvoorkomende contactlenzen, contactlensvloeistoffen en overige producten.
• Zelfstandig afstellen en afleveren van nieuwe brillen.
• Zorgen voor een correcte kassa-afhandeling.
• Uitvoeren van kleine reparaties.
• Opbergen van binnengekomen orders.
• Zorgen dat de winkel er uitnodigend en tiptop uitziet, zodat klanten zich welkom voelen.

Iets voor jou?
Niet alleen heb jij oog voor de klant, ook zie jij verkoopkansen razendsnel. Acties breng jij bovendien op een leuke manier onder de aandacht, zodat je klanten altijd met een goed gevoel en de beste deal naar huis gaan. Ook laat jij je niet snel gek maken, zelfs de meest veeleisende klant verlaat dankzij jou met een glimlach de winkel. Ook heb je voor deze vacature:

• Bij voorkeur een aantal jaar ervaring als verkoopassistent, verkoper of sales medewerker in de optiek-, retail-mode- of schoenenbranche.
• Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
• De motivatie om opleidingen te volgen en jezelf te blijven ontwikkelen.

Met oog voor jou

Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle kapitaal. Daarom belonen wij jouw inzet en servicegerichtheid graag met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bonus- en pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en ieder jaar een gratis bril of contactlenzen.

 

Word jij onze nieuwe expert?

Zie jij jezelf al bij Pearle Opticiens werken? Geweldig! We kijken er naar uit je te leren kennen. Solliciteer nu!

 

Application process

1. Apply
2. Questionnaire & Recruiter call
3. 1st Interview
4. Online Assessment & 2nd Interview
5. Offer
6. Hired

Share this vacancy

Apply for this job