To vacancy overview

Zonnebrillen Adviseur - Solaris | Hudson's Bay

Brand
4153 Hudsons Bay Tilburg

Solaris verkoopt zonnebrillen van bekende modemerken, zoals Ray-ban, Vogue, Carrera en Gucci. Voor onze shop-in-shop stores in de Hudson’s Bay Warenhuizen zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste maar vooral ook servicegerichte en flexibele

Verkoopadviseurs Zonnebrillen

Samen met je collega's zorg je voor een stralende winkel, maar boven alles zorg je voor blije klanten! Hoe je dat doet? Je geeft elke klant een warm welkom, en geeft advies over onze zonnebrillen collectie. Je straalt passie en energie uit! Je stapt overal open op af, maakt gemakkelijk contact met en speelt in op de wensen van de klant, zodat deze overgaat tot een aankoop.

Natuurlijk loop jij warm voor commerciële doelen zoals omzet en het aantal te verkopen zonnebrillen. Daarnaast zorg je voor een representatieve uitstraling van de shop en voor een uitstekende service naar de klant. Tenslotte ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor een optimale bezetting van de shop gedurende de openingstijden van het meest ambitieuze warenhuis van Nederland!

Wat wij bieden:

Dit is een erg leuke bijbaan die prima te combineren is met jouw studie. Maar ook een fulltime invulling is zeker mogelijk. Laat ons weten waar jouw voorkeur naar uit gaat! Wij bieden je graag aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, ambities en carrièremogelijkheden. Daarnaast bieden we goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden waaronder een bonus- en pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en ieder jaar een gratis bril of contactlenzen. Je bent onderdeel van het EyeWish team en komt voornamelijk te werken in het Hudson's Bay filiaal in Tilburg.

Wat wij vragen:

  • Enige ervaring als verkoop assistent, verkoper of sales medewerker in de optiek-, retail-mode- of schoenenbranche is mooi meegenomen
  • Je bent klantgericht, commercieel ingesteld en communicatief sterk.
  • Je bent trendgevoelig en representatief
  • Je bent flexibel inzetbaar i.v.m. een 7-daagse opening van de winkel, dus ook bereid om de weekenden en/of koopavond te werken.

Jouw toekomstige collega's zijn professioneel, energiek, eigentijds en hebben passie voor de klant. Omdat je in een klein team werkt, zijn een goede samenwerking en collegialiteit erg belangrijk. Daarom zoeken wij altijd de juiste mix van collega's qua kennis, ervaring, vaardigheden en persoonlijkheden.


Solliciteren?
Heb je interesse in deze uitdagende functie en kun jij onze klanten nét dat beetje meer bieden reageer dan op deze vacature! Stuur een foto mee!

Zodra we je sollicitatie ontvangen hebben, nemen we deze in behandeling.

Application process

1. Apply
2. Questionnaire & Recruiter call
3. 1st Interview
4. Online Assessment & 2nd Interview
5. Offer
6. Hired

Share this vacancy

Apply for this job